Prepnúť na desktopovú verziu stránok
menu_logo
Doprava Kuriérom nad 45 € ZDARMA

Hergottovci - Pesničky si s nami zaspievaj

Hergottovci - Pesničky si s nami zaspievaj len 8,99 €
 

7.64
* Uvedená cena titulu je platná pri použití PROMO kódu: hudobnecd

Orientačná dostupnosť: okamžite k odberu
najrýchlejšie dodanie

GARANCIA NAJNIŽŠEJ CENY - Nestrácajte čas hľadaním najlepšej ceny. Ak nájdete v inom slovenskom e-shope nižšiu neakciovú cenu na daný produkt s rovnakou dostupnosťou, dorovnáme Vám rozdiel. Stačí nám zaslať číslo Vašej aktuálnej objednávky a screenshot produktu z daného obchodu na nášu adresu infoXYXhudobnyYXYsk. Sme tu pre Vás a Váš komfort.



Zaradenie
:
Nosič
:
Počet nosičov
:
1
V ponuke od
:
29.11.2021
Dátum vydania
:
26.11.2021


Na známosť sa všetkým dáva, že skupina Hergottovci svoje tretie CD vydáva. Nájdete na ňom piesne známe z ich televíznej šou Hudba hraj vrátane úvodnej a záverečnej zvučky. V prevažnej väčšine ide o ľudové piesne, ktoré v minulosti preslávila známa kapela Senzus, no v podaní Hergottovcov dostali nový, modernejší nádych. Okrem toho tu možno nájsť aj pieseň Cicuška, naspievanú spoločne s členmi skupiny David Band, či nádhernú pomalú pieseň Kone vrané, ktorá tiež dostala nový šat. Ako bonus si môžete vypočuť dve skladby, ktoré humorne reagujú na aktuálnu spoločenskú situáciu. Celý album je ladený tak, aby u poslucháčov vyvolal len tú najlepšiu náladu. Prevažne veselé melódie, texty častokrát s veľmi humorným podtónom a celková pozitívna energia, ktorá doslova kypí z členov kapely Hergottovci, sú toho dobrou zárukou. Ak chcete zabudnúť na všetky starosti, tento album vám určite nemôže chýbať!



Informácie o interpretovi



Hodnotenie CD


Máte CD vypočuté? Napíšte Vaše hodnotenie CD a informujte ostatným užívateľov a návštevníkov internetového obchodu.


kento
pred 4 mesiacmi
Na tomto CD je niekolko hitovic Hergottovcov - Rozkvitli lalie, Macejko alebo Hej Jano. CD je velmi vesele, pestre, plne znamych ludoviek, ale aj zopar vaznejsich piesni - Mama, Kone vrane... Spolupraca s David band - pesnicka Cicuska vysla na vybornu a pre DJov je zaujimave aj moderne spracovanie Masinky, alebo pesnicka Zaverecna. Mne sa velmi pacili aj bonusy - pesnicky Pandemia a Dodrzujte odstup, ktore cez lockdown zarezonovali na internete.

Komentáre k hudobnému titulu


 
Môj účet
Prihlásenie Nová registrácia